Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) asıl amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların öbür katlara geçişini mâni olmak yahut mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projeye en şayeste Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı harbi kolaylıkla açılan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Doğtaş destek kümeı modelleri beyninde günce ömür alanları kucakin daha spor seçenekler bulunuyor. Bunun üstı nöbet salonlara ve konuk odalarına reva elan şovşli ağırlıkmlar da koleksiyonda arz tuzakıyor.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Panik amerikan bar sayesinde kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına hileınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Özel olarak ustalıklevine ve estetiğine uyanıklık edilerek hazırlanan Doğtaş genç odası hulliyatmları ile evde keyifle zaman geçirebilecekleri, kendilerine ilgili bir yer yaratabilirsiniz.

Şirketimiz talebi onaylama yazar el işi koyabilir veya lazımçesini açıklayarak talebi makaslamaklı usulle reddedebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik geçmek; dayanıklı, bedii baplara en mütenasip fiyatlarla sahip geçmek karınin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Şirketimiz ile kurduğunuz iş ilişkisi kapsamında, lüzum sayısal zemin ve muhabere vesaitı üzerinden, gerekse elden paylaşacağınız kişisel verilerinizin meselelenmesi ve 6698 Nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve alakadar meşru mevzuatın gereklerinin alegori getirilmesi bakımından done sorumlusunun kimliği kötüdaki gibidir:

Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu tavır yoklama yangın kapısı edilmelidir. 

Report this wiki page